Categories
Valioliiga: Aston Villa 1-0 Fulham, sijoitus nousi viidenneksi
26 Apr

Valioliiga: Aston Villa 1-0 Fulham, sijoitus nousi viidenneksi

25. huhtikuuta Valioliigan 33. kierroksella Aston Villa voitti Fulhamin kotonaan 1-0 ja keräsi 54 pistettä, 1 pisteen enemmän kuin Tottenham, ja se nousi 5. sijalle. Jopa Aston Villa Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit ovat melko yllättyneitä joukkueen suorituksesta tällä kaudella.

21. minuutilla Villa teki 1-0 Mingsin puskulla ja otti kaikki 3 pistettä. Villa ampui 14 kertaa, verrattuna vain yhteen vastustajaan.

Emeryn tullessa Villan ennätys Valioliigassa on 13 voittoa, 3 tasapeliä ja 4 tappiota. Niistä 8 voittoa ja 2 tasapeliä viimeisen 10 kierroksen aikana. Espanjalainen valmentaja seurasi Gerrardia, kun joukkue sijoittui 16. sijalle ja yritti välttää putoamisen. Nyt joukkueen odotetaan kilpailevan neljän parhaan joukosta.

51-vuotias Emery on ollut kuuluisa pitkään. Hän on johtanut Sevillan keräämään kolme Eurooppa-liigan mestaruutta sekä kokemuksensa Ligue 1 -jättiläisen Paris Saint-Germainin ja Valioliigan jättiläisen Arsenalin valmentamisesta. Valmentaessaan Villaa hän saavutti uskomattomia tuloksia alkuperäisen joukkueen pohjalta, hänestä tuli joukkueen historian korkeimman voittoprosentin omaava päävalmentaja. Hänen kykynsä on hämmästyttävä.