Categories
UEFA Cup: Manchester United ulos, Sevilla eteni välieriin seitsemännen kerran
21 Apr

UEFA Cup: Manchester United ulos, Sevilla eteni välieriin seitsemännen kerran

Huhtikuun 20. päivänä UEFA Cupin 1/4-finaalikierroksella Manchester United hävisi Sevillalle vieraissa 0-3. Kahden kierroksen kokonaispisteet olivat 2-5. Sevilla voitti UEFA Cupin kuusi kertaa ja pääsi välieriin seitsemännen kerran. Monien Manchester United Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneiden fanien näkökulmasta tämä tappio korostaa joukkueen tämänhetkisiä vammoja.

7. minuutilla De Gea syötti pallon Macquelille kaaren yläosassa, jälkimmäinen kohtasi kolme Sevillan pelaajaa ja menetti pallon, Erner ampui rauhallisesti ja teki maalin, Sevilla 1-0! 46. minuutilla Sevilla otti oikean kulmapotkun, Rakitic syötti tarkasti pallon keskipuolustajalle Padille, 2-0! 81. minuutilla De Gea teki virheen ja syötti pallon Ensunisrin jalkoihin, Sevilla 3-0!

Kaikki kolme maalia johtuivat Manchester Unitedin jälkipuolustuksen virheestä. Sekä Macquel että Lindrov ovat jo olleet pääkokoonpanon ulkopuolella. Johtuen siitä, että sekä Walane että Martinez loukkaantuivat, he saivat niin paljon aloitusmahdollisuuksia, mutta ilman vertailukelpoisia kykyjä. Marshall, joka ei menestynyt hyvin tässä kampanjassa, on lähtenyt neljästi peräkkäin, koska Rashford on loukkaantunut. Lisäksi keskikenttäpelaaja Bruno Fernandezin ytimellä (maksu) on liian monta keltaista korttia, millä on suuri vaikutus Manchester Unitedin keskikentän organisaatioon.