Categories
Times Magazine valitsi Messin vuoden 2023 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon
14 Apr

Times Magazine valitsi Messin vuoden 2023 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon

"Times" julkisti juuri vuoden 2023 100 vaikutusvaltaisinta henkilöä, ja Messi valittiin yhdeksi heistä. Tämä otsikko kokoaa eliittiä kaikilta maailman sektoreilta. Listalla on vain kaksi jalkapalloilijaa, toinen on Mbappé. On mielenkiintoista, että he ovat tällä hetkellä joukkuetovereita pukeutuvat Paris Saint-Germain Jalkapallo Pelipaidat.

Tennissupertähti Federer kirjoitti kommentit Messille. "Minulle silmiinpistävin osa 35-vuotiaasta Messistä on se, että hän on aina pitänyt loistavaa suorituskykyä niin monta vuotta. Tätä on vaikea saavuttaa, mutta hän jopa säilytti sen. Hänen tiputtelunsa on kuin taikuutta, hänen hieno syöttöpallonsa. on taiteellinen teos. Hänen tietoisuutensa ja ennustuksensa ovat mielikuvituksen ulkopuolella... Messi voi innostaa uutta sukupolvea... Kun Messi on kentällä, älä räpytä silmiäsi, saatat jäädä paitsi nerouden upeista hetkistä."

Messin ja Paris Saint-Germainin välinen sopimus päättyy tänä kesänä. Monet Messi Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit toivovat hänen voivan palata Barcelonaan. Minguella, entinen Barcelonan konsultti, joka oli hankkinut Messin Barcelonaan, sanoi kuitenkin haastattelussa, että hän uskoi, että Barcelonan taloudellinen tilanne ei voinut antaa Messille normaalia palkkaa. Jos Messi halusi pukea uudelleen Barcelona-paidan, hän voi pelata vain ilmaiseksi.